LAKIASIAINTOIMISTO BUSINESS-LAKI LBL:N LIIKETOIMINTA CASH-IN CONSULTINGILLE


Lakiasiaintoimisto Business-Laki LBL Oy yhdistää voimansa perintätoimisto ja taloushallinnon asiantuntijayritys Cash-In Consulting Oy:n kanssa. 4.12.2019 allekirjoitetulla sopimuksella LBL on myynyt perintäliiketoimintansa Cash-Inille. LBL Oy:n työntekijät siirtyvät kaupan mukana Cash-Inin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Liiketoimintakaupan myötä LBL:n nykyiset asiakkaat pääsevät nauttimaan Cash-Inin monipuolisista perintä- ja taloushallinnon palveluista sekä nykyaikaisista selainpohjaisista työkaluista.

”Pienenä yhtiönä meillä ei ole ollut kykyä tehdä suuria kehityspanostuksia. Liiketoimintakaupan myötä saamme samalla modernit ratkaisut ja isomman organisaation tuen.” Lakiasiaintoimisto Business-Laki LBL Oy:n yrittäjä Juha Uusi-Kokkila taustoittaa liiketoimintakauppaa.

Myös Cash-Inillä ollaan tyytyväisiä liiketoimintakaupan tuomiin mahdollisuuksiin.

”Jatkossa LBL:n asiakkaat saavat entistäkin laajemman palvelukokonaisuuden, ja sitä kautta uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen. Perintäpalveluiden lisäksi voimme tarjota mm. laskun elinkaaripalveluita, luottotietopalveluita sekä Cash-In Finance -rahoituspalveluita ja lakipalveluita.” kuvailee Cash-Inin palvelupäällikkö Antti Tervo.

Lisätietoja liiketoimintakaupan tuomista uudistuksista ja laajemmista palvelumahdollisuuksista antavat:

yrittäjä Juha Uusi-Kokkila, Business-Laki LBL Oy
puh. +358 500 660 591, kokkila@lbl.fi

palvelupäällikkö Antti Tervo, Cash-In Consulting Oy
puh. 0207 701 514, antti.tervo@cash-in.fi


USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ:

K: Mikä on Cash-In?

Cash-In on vuonna 1985 perustettu perintätoimisto ja taloushallintoalan asiantuntijayritys, joka tarjoaa saatavienhallinnan, rahoituspalvelujen ja taloushallinnon palveluita. Cash-In on jäsenyritys sekä Suomen Perimistoimistojen liitto ry:ssä että Taloushallintoliitossa. Cash-In on osa DL-yhtiöitä, jotka työllistävät yli 100 henkilöä. DL-yhtiöt ovat osa Pohjoismaissa toimivaa Confirma Software -konsernia.

K: Täytyykö minun tehdä jotain palveluilleni?

V: Sinun ei tarvitse tehdä heti mitään. Kun teet seuraavan toimeksiannon, niin otamme sinuun yhteyttä ja opastamme käytännön asioissa. Yhteyshenkilösi saattaa myös olla sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja käy tarkemmin läpi yrityksesi luotonhallintaan liittyvän kokonaisuuden.

K: Kuka on jatkossa yhteyshenkilöni perintäasioissa?

V: Yhteyshenkilöösi ei tule muutoksia, vaan sinua palvelevat jatkossakin samat tutut ammattitaitoiset asiantuntijat.

K: Minun pitää tehdä perintätoimeksianto – miten toimin?

V: Päivittäisrutiineihin ei tule toistaiseksi muutoksia, vaan voit käyttää samaa lähetystapaa kuin aiemminkin lähettäessäsi seuraavan perintätoimeksiantosi. Ensimmäisen toimeksiannon rekisteröinnin yhteydessä päivitämme toimeksiantosopimuksen, joka kanssasi on aiemmin tehty. Sopimuksen päivittäminen on tarpeen, koska uudistuksen jälkeen mm. rahaliikenne kulkee Cash-Inin kautta.

K: Miten muutos näkyy omien asiakkaitteni suuntaan, joiden saatavia LBL/Cash-In perii puolestamme?

V: Jatkossa asiakkaasi saavat maksumuistutuksen tai perintäkirjeen Cash-In Perinnän nimellä ja maksavat velan Cash-Inin tilille. Asiakaspalvelun näkökulmasta muutos ei ole suuri. Muistutuksessa, perintäkirjeissä ja kaikissa yhteydenotoissa asiakas käyttää samoja yhteystietoja kuin aiemminkin.

K: Mitä lisäpalveluita saan uudistuksen myötä käyttööni?

V: Kun jatkat asiakkuuttasi Cash-Inin kanssa liiketoimintakaupan jälkeen, saat LBL-asiakkaana seuraavia etuja:

  • Raportit automaattisesti Cash-In Online-verkkopalvelun kautta tai erikseen asennettavan Connect-ohjelmiston avulla (sFTP-yhteys)
  • Kuukausimaksuttoman Cash-In Online -laskutusohjelman automaattisesti käyttöösi.
    • Ohjelman kautta laskujen lähetys on vain 0,99 €/kpl (paperilasku, sähköposti, verkkolasku). Soveltuu erityisen hyvin yrityksille, joiden laskumäärä on alle 100 kpl kuukaudessa. Isommille yrityksille tarjolla räätälöityjä ratkaisuja – kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!
  • Luottotietokyselyt kätevästä selainpohjaisesta palvelusta.
    • Saat tehdä luottotietokyselyitä ensimmäiset 6 kk asiakkuuden rekisteröinnin jälkeen ilman kk-maksua (norm. 5 € alv 0 %). Luottokyselyt alk. 0,99 €/kysely.

Etujen aktivoimiseksi olethan yhteydessä tuttuun yhteyshenkilöösi. Edut ovat voimassa 31.3.2020 saakka.